Yksi repsahdusten viikko,kokonainen viikko! Eilen tein sitten sellaisen päätöksen,että laiskotellaan ja mässätään nyt sitten oikein olan takaa kerta ollaan aloitettu. Vietettiin leffailtaa eilen syöden jauhelihatäytteisiä ohukaisia ja jätskiä ja karkkiakin. Toisaalta,ei aina voi kieltäytyä syömästä ja välillä pitää nauttia! Lisäksi tehtiin kaupassa melko merkittäviä muutoksia,kun vaihdettiin tortilla-, nachos supreme-,sipsiajatukset jääkaapin vanhentuviin kananmuniin ja ruskistusta odottavaan kevytjauhelihapakettiin. Lupasin loihtia ohukaisia,joiden sisään tulisi tomaattimurskalla ja 3% fetalla höystettyä jauhelihamössöä,kasviksia oman maun mukaan ja kevytkermaviiliin sekoitettua american-dippiä. Loihdinkin ja hyviä olivat. Sitten vielä kevytjäätelöä lisäksi...parempi sekin kai kuin ihan tavallinen? Ainakin tahdon uskoa niin.
Tänään on mussutettu eilisiä jäänteitä ja karkkia. En edes ole pitänyt kirjaa,mitä olen syönyt. Liikkunut olen tasan sen verran,että molempina päivinä kaupungille ja takas (n.1km/suunta) ja tänään riehuin siivoamalla koko asunnon. Lenkki ei vaan yksinkertaisesti huvittanut,tänäänkään.
Huomenna lähden suunnilleen viikon reissulle,joten en ole päivittämässä. Ajattelin kyllä itseäni varten kirjoitella ylös syömisiäni ja liikkumisiani. Maanantaina on heti luvassa ulkona syömistä,mutta se jää oletettavasti ainoaksi kerraksi jo rahatilanteenkin vuoksi. Heset ja mäkkärit ei huvita onneksi ollenkaan,joten taidan yllättää majoituspaikkani työssäkäyvän emännän tekemällä perusruokaa,kun itse sitä tarvitsen,ettei tule käytyä syömässä sämpylöitä yms. koko viikkoa. Lenkkikamat on pakattu mukaan ja uskon,että lenkkeilyinto löytyy siellä,kun illoiksi ei ole muuta tekemistä. Ei nettiä,telkkari juu,mut eihän telkusta mitn tuu ;) Sykemittarin tietoja en kyllä saa koneelle,kun kone jää kotiin,mutta pääasia,että mittari on mukana niin tulee opittua senkin käyttö.

Nyt haen jätskiä ja alan kattoo töllöä. Oon sen ansainnut siivoamalla ahkerasti. Tai oikeastaan voisin vähän fiksailla tätä blogia...

Mutta ihmiset hyvät, seuraava punnitus on sitten varmaan vasta parin viikon päästä kun pääsen digitaalille. Tuo manuaali on ahdistavan epätarkka mun makuun.