Taas on herätty uuteen flunssaiseen aamuun. Olen pohdiskellut,miten saisi kehitettyä itsekuria,mutta en mä siihen varsinaisesti vastausta ole löytänyt. Mulla syöminen on monesti ratkaisu tylsyyteen,tekemisen puutteeseen ja monesti helpotus pahaan mieleen. Jos mihinkään muuhun ei kykene,niin syöntiin kyllä. Nyt kipeänä ollessa sen huomaa konkreettisesti,kun periaatteessa ruoka ei edes maistu miltään,mutta kun mitään muutakaan ei jaksa,niin sitä kaivaa lipaston laatikosta suklaalevyn tai sen verran vessareissulla poikkeaa jääkaapilla,että nappaa sieltä mukaansa jotain. Huominen punnitus pelottaa,koska tiedän,että plussaa on tullut hirveästi =/ Vaikka tänään olisin lähes syömättä ja kävisin hitaasti käveleksimässäkin,niin huomisaamuun ei tilanne korjaudu. Jotenkin en nyt kykene tosissani ajattelemaan niin,että tuli takapakkia,mutta tästä voidaan vielä nousta! Kalenteri pyörii mielessä ja lasken päiviä,montako on ennen kesää...Pitäisi ottaa optimistisempi asenne ja todeta,että nyt vaan vähän enemmän skarppaat syönnin suhteen sairastelun aikana,koitat käydä edes lyhysillä kävelyillä ja kun tervehdyt,jatkat treeniä suunnitelman mukaisesti. Sitten ollaan jo normaalissa arjessa,mikä voi ollakin oikein hyvä juttu,kun ei jää niin paljon vapaita hetkiä ja ne,mitä jää,käytetään kuntoiluun.
Tämä päivä lähti käyntiin seuraavilla eväillä:

Aamupala/Lounas: vajaa 2dl ruishiutalepuuroa + n.0,5 rkl becel 35%, vilja-Activia,paahdettu täysjyväleipä becel-sipaisulla ja 2 siivulla saunapalvikinkkua,kahvi + lääkkeet.
Päivällinen: 3 coctailpiirakkaa munavoilla,kevytviili + 1,5dl marjasoppaa
Iltapala: 2 viipaletta täysjyväpaahtoa (á 60kcal),ruohosipulituorejuustoa ja saunapalvikinkkua. niin ja banaani.

pläski.