Aamu valkeni oikein positiivisen yllätyksen voimin; paino 56kg (manuaalisella katsottuna)!! Listasin viikon ajalta,mitä kiellettyä meni suusta alas ja totesin,että sitäkin näköjään saa tapahtua,mutta tietysti hillitysti.
Viikko koostui ravinnon suhteen hyvin täysjyväpitoisesta ruuasta, koulussa söin lämpimän aterian mutta poikkeuksena aikaisempaan,jätin kauraleipäpalan pois ja korvasin sen ruisleivällä (ennen yleensä yksi pala molempia) ja ehkä aavistuksen olen pienentänyt ruoka-annoksiakin. Muuten hyvin tuttuun tapaan oon syöpötellyt. Kiellettyjen listalta tuli naposteltua pari lettua (jotka tosin mahtui hyvin mukaan,kun tuli muuten syötyä suht vähän ja liikuttua paljon), suklaapehmis, puffet-jätski ja vähän karkkia. Eilen muuten illalla söin vähän kuivattuja ananaksia ja pähkinöitä,mut ne ei näköjään painon suhteen haitanneet :)
Liikunnan määrän yritin palauttaa suunnitellun mukaiseen; maanantaina ja  torstaina kovemmat lenkit,tiistai ja perjantai vapaapäivä lenkeistä, keskiviikko ja lauantai + tää sunnuntai vähän kevyempiä kävelylenkkejä ja sit joka päivälle otin urakaksi tehdä 100 vatsalihasta ja tottakai myös muuta lihaskuntoa.
Nyt on kamalan hyvä mieli :) Antaa voimaa taas ensi viikolle,joka on muuten wapun aikaa...munkkeja ja simaa :/