Aina vähän pullukka,enemmän tai vähemmän. Jatkuva stressaaminen ulkonäöstä, kiitos kauneusihanteiden, ja itseinho. Ilman sen kummempia päätöksiä pullukka ahkeroi itsestään normaalipainoisen ja hehkeämmän nuoren naisen (edelleen löysillä mahamakkaroilla ja hyllyvällä pepulla varustetun), KUNNES muutti opiskelemaan kaupunkiin. Epäsäännölliset ruoka-ajat, ruokakuluissa säästäminen, kaupungin viehätys, ehkäisypillerit ja pimeän syksyn aiheuttama syysmasis suklaan ahmimis-jaksoineen (kyllä,olen tunnesyöjä) toi kuin huomaamatta alle puolessa vuodessa takaisin 5 aiemmin työllä ja tuskalla pudotettua kiloa. Motivaatio tahtoo puuttua,mutta jospa kevään tulon,julkisen blogin ja muutaman hyvän kaverin kannustuksella päästäisiin tavoitteeseen :)

Tavoitteena on siis pudottaa ensin nuo palanneet 5 kiloa ja sen lisäksi vielä toinen samanlainen kesään mennessä. Pelkästään ei tuijoteta puntariin,vaan vähän mittaillaan myös senttimetrejä erityisesti vatsan seudulta. Tavoitetta ei sille saralle uskalla laittaa,kunhan vaan näkyviä tuloksia syntyisi (todettakoon,että + 6cm on vyötäröllekin viime kevään jälkeen ilmestynyt). Tarkoitus ei ole kiduttaa itseään,ei karpata,laskea pisteitä tai vahdata kaloreita, vaan yksinkertaisesti pienentää annoskokoja, vähentää herkkuja ja lisätä liikuntaa. Tärkeintä on,että mielekkyys säilyy ja suklaata saa silloin tällöin napostella ;)

Tämä proggis käynnistetään pikkuhiljaa uuden vuoden riennoista palauduttua. Aktiivinen toiminta alkaa 7.1, mutta huomenna heti ostamaan mittanauha,jotta saadaan ylös lähtölukemia senttimetri-kohteidenkin osalta.