Tänään en tosiaan aio laskeskella mitään kaloreita,kun on mennyt niin yli kulutuksen. Tiedän,ettei paino taida tippua viime sunnuntain lukemiin,vaan vähän on tullut grammoja takaisin,mutta...tällästähän tämä aina on. Tänään töissä oli yhdet läksiäiset ja tuli sitten herkuteltua pullalla ja munkilla! Eikä edes oikein jaksais lenkille...ehkä stepperiä,mutta lihaskuntoa ei,kun huomenna ihan varmasti salille. Niitä lepopäiviä pitäisi pitää. Myy tuossa eilistä kommentoikin,että kun olen liikkunut joka päivä. Sekään ei välttämättä ole hyväksi...paikoitellen tuo liikkuminen on tullut mulle jo pakkomielteiseksi..."söin salaattia,pakko heti mennä lenkille ja kuluttaa se pois". Menee maku koko touhusta,kun vahtaan jatkuvasti sitä puntaria sun muuta =/ Mutta tän päivän eväät _tähän asti_:

Aamupala: lautasellinen ruishiutalepuuroa voisilmällä,lasi jtn tuoremehua
Lounas: 2dl kasvissosekeittoa,pieni pala pekoni-ananaspizzaa,vähän savulohta ja kurkkua sekä tomaattia. (jäätelöstä kieltäydyin)
Välipala: kahvia,pieni pipari,pulla ja vadelmamunkki vai miksikä suukoksi niitä sanotaankaan...
Päivällinen: Activia + vähän soijarouhetta, moniviljaleipäpala,jonka päällä ihan ohuelti ruohosipulisalaatinkastiketta,kiinankaalia ja pari saunapalvikinkkusiivua.

Liikunnasta en tiedä...päivitän,jos jotain teen..mutta se lepopäiväkin vois tulla tarpeeseen.