Eilinen meni kylpyläreissulla kokonaan. Aika rankka päivä kaikin puolin.
Aamu lähti käyntiin ruispuurolla, aamupäivällä söin vähän viinirypäleitä,appelsiinia ja pari palaa kuivattuja ananaksia (imeliä hyi). Sitten pari tuntia kylpylässä polskimista,hetki ihan kunnon kuntouintia ja muuten lillumista, ja sitten nälkä olikin niin suuri,että seisovan pöydän antimet tuli tarpeeseen. Päivän ainut kunnon ruoka koostui lautasellisesta salaatteja ja alkupalajuttuja (mm. lohihyydykettä), pääruokana olleista wokkikasviksista ja melko isokokoisesta jauhelihapihvistä ja jälkiruokana olleesta mansikkarahkasta. Paluumatkalla tuli napsittua kuivattuja ananaksia vähän enemmänkin ja siskon pussista karkkeja + puolikas siideritölkillinenkin. Kauhuissani ryntäsin vaa'alle kotiin päästyä,mutta paino ei ollut kuitenkaan pompannut normaalia ylemmäs :)
Tänä aamuna sitten nukuin univelkoja pois ja tuli kiire salille,niin unohdinpa käydä puntarissa. Tältä viikolta en nyt sitten merkitse painosta mitään,kun iltapaino ei ole sama kuin aikaisemmissa mittauksissa käytetty aamupaino. Palataan painon puolesta asiaan viikon päästä (jolloin olenkin ollut kaupungin kiusauksissa...sepä ei tiedä hyvää. ja käytössä manuaalivaaka :/ ). Tämän päivän ruoka ja liikunta:

Aamupala/Lounas: ruishiutalepuuro
Välipala jäi välistä
Päivällinen: reippaasti pari desiä perunamuussia ja varmaan reipas desilitra poronkäristystä. jälkkäriksi aika paljon mustikkapiirakkaa ja mukillinen kahvia.
Iltapalaakaan ei tarvinnut.

Liikunta oli tänään 45min rauhallista salitreeniä.