Ei jaksa ihan joka päivä päivitellä...noin yleisesti tämäkin viikko on ollut ehkä turhan lepsu. Liikuntaa,no joo,jonkin verran, mutta syömingit on lipsunut käsistä. Päivät menee ihan ok,mut illalla tahtoo sitten mennä suuhun epäterveellistä.

Eilinen meni ruuan suhteen aika normikaavaa...aamupuuro ja aamukahvi parilla piparilla,päivällä lämmin ruoka,välipalaks hedelmä ja iltaruuaksi kevytviili rusinoilla ja soijarouheella. Sitten 30min keskiraskas salitreeni ja pahimpaan aikaan iltayhdeksän tietämillä kaapista eksyi naamariin pari täysjyväleipäviipaletta ohuella kerroksella 15% ruohosipulituorejuustoa,kirsikkatomaateilla ja fetakuutioilla (3%).

Tänään myös aamupala normaali,päivän lämmin ruoka oli lohikeittoa,vähän salaattia,ruisleipä kippari-juustoviipaleella,tomaatilla ja kurkulla, sekä palanen yrttipatonkia. Välipalaksi kahvia pari kuppia ja 2 pientä piparia,hedelmä. Päivällinen koostui jokusesta haarukallisesta kinkkupastaa. Iltapalaksi mässäsin aivan liikaa mustikkapiirakkaa!! Kävin mä tuolla 15 asteen pakkasessa kyllä tosi hyvän lenkin; 5min kävely 25min hölkkä =) ...Mut nuo herkut,niiden määrä on nyt aivan liiallinen.