Huoh huoh,eivät aikaiset aamut oikein sovi mulle tai pitäisi kai vaan kärsivällisesti opetella aamuvirkuksi ;) Väsymys tuntuu ja kaaduinkin suoraan koulun jälkeen sängylle makoilemaan. Sitten vielä päätin,että tänään en mene lenkille,vaan pidän lepopäivän...huomenna on enemmän aikaa liikkua ja viikonloppuna sitten kuitenkin luvassa rankempi juoksutreeni jne. Lupasin olla vahtaamatta kaloreita,mutta mielenkiinnon vuoksi olen vähän seuraillut ja lueskellutkin asiasta. Useamman lähteen mukaan -500 kcal vajaus/päivä on kaikkein tehokkain laihduttamisen kannalta. Kertokaa,jos asiasta jotain enemmän tiedätte? Mulla kai tuo tarkoittaisi n. 900 kcal/päivä (heh,kestää herkutella joskus subwayn patongillakin ;), JOS en liiku,mutta esim. eilen miinuskaloreiden määrä oli huomattavasti 500kcal:ia suurempi.Tänään on jo sitten lähempänä oikeaa...vois kai noita vähän silmäillä välillä,ettei ainakaan liian vähän syömisen takia hidastu laihtuminen.

Aamupala: lautasellinen neljän viljan puuroa pienellä voisilmällä (tai no margariini-) ja ripauksella sokeria, lasillinen appelsiinituoremehua ja kuppi kahvia,mustana.
Lounas: n. 2dl kasvis-nuudeliwokkia,perustylsääkiinankaalikurkkusalaattia ja jäisiä (=/) pakastevihanneksia, ruisleipä margariinisipauksella ja pari lasillista vettä.
Päivällinen: rasvatonta maustamatonta jogurttia reilu desi + 1,5 rkl soijarouhetta, ruisleipä margariinillä ja mandariini.

Liikunta: 2 x 20min kohtuureipas kävely koululle ja takaisin, n.20min lihaskuntotreeni.