Ensimmäinen työpäivä,nyt oon todella väsy. Ei aivan mennyt taas suunnitelmien mukaan,kun päätti sitten sataa lunta eikä täällä korvessa toimi samalla tahdilla auraus kuin kaupungissa,mikä ärsytti mua suunnattomasti. Olisi pitänyt päästä hölkkäämään,mutta ei siitä mitään tullut,kun nilkkoihin asti oli lunta!

Aamupala: ruispuuroa voisilmällä,ruisleipä margariinilla,appelsiinituoremehulasi ja kahvia
Lounas: feta-broilerisalaattia (sis. myös raejuustoa,mandariinia ja ananasta),ruisleipäpala margariinilla
Välipala: mandariini
Päivällinen/Iltapala (klo 20!): broitskusalaatin loppu (max. 1,5dl), 2kpl karjalanpiirakoita, reilu desi hedelmäpommijogurttia.

Liikunta: 45min reipas kävely, n.15min lihaskunto

En nyt oikein tykkää tuosta,että päivällinen venyy pakosti noin myöhään =/ Ei olisi varmaan tarvinnut syödä noita karjalanpiirakoita,mutta ei itsekuri pitänyt. Joku kyllä sanoi,että urheilun jälkeen saa syödä (ettei siis tarvitse ottaa mitään ei ruokaa klo 18 jälkeen-linjaa),kun palautuminenkin kuluttaa,mutta en oikein osaa ajatella asiaa noin. Päässä vaan pyörii,että kilot pois vauhdilla...Kaloreja kun katsoin,niin mahtui tuo kaikki reippaastikin kuitenkin niin,että miinuskaloreita jäi yli 500...mutta...ehkä loppuviikko on parempi ja pääsisin myös hölkkäämään ja ehtisin salille!