Iso HUOH! Tänään tuli todistettua heikentynyt kunto. Vielä elo-syyskuussa hölkkäsin aikalailla ongelmitta 5km:n lenkin,mutta nyt hädin tuskin jaksoin 3,5km =/ Samoin tuon vatsan kanssa...kyllä se vuosi sitten näytti solakalta,mutta nyt pursuaa. On koko ajan pelko perseessä ja paniikki,jos en saakaan painoa putoamaan (virheellisesti ravaan joka päivä vaa'alla). PERIAATTEESSA en ole ole mennyt alle -500kcal vaan miinukset on viimeisen 1,5 viikon aikana pyörineet 500-1000kcal:n paikkeilla (niin,ei pitänyt laskea _mitään_) ja joka päivä oon liikkunut,niin pitäisihän niitä tuloksia näkyä?? Painon pitäisi tippua ainakin se puoli kiloa viikossa,jopa kilonkin...lihaksisto muokkautuu kylläkin hitaampaa ja alkaa tulokset ehkä näkyä vasta kuukauden parin päästä,kun kaiken kaikkiaan rasvaa on palanut ruokavaliotarkkailun ja liikunnan avulla. Mutta silti sitä on niin kärsimätön...saman tien pitäisi olla hoikka. Ruokavaliossa olisi kyllä korjattavaa,vaikken yli kulutuksen näy syövänkään. Tänäänkin oon syönyt puhtaasti syömisen ilosta,toki myös nälän vuoksi,mutta määrä olisi voinut iltapäivällä olla huomattavasti pienempi. Annoskokoremppaan pitäisi nyt alkaa,jotta saisi sunnuntaina vaa'an näyttämään edes samaa lukemaa kuin viimeksi.

Aamupala: lautasellinen ruispuuroa voisilmällä,appelsiinituoremehulasi,kahvia ja 3 piparia
Lounas: n. 2 dl tonnikala-raejuusto-ananas -salaattia
Välipala: unohtui syödä
Päivällinen: loput salaatit eli oli aika paljon,mutta kaloreita ei siltikään tullut paljon **skaakaan, maustamatonta jogurttia soijarouheella ja mandariinilla,ruisleipä margariinilla ja saunapalvikinkulla, kahvia ja random-määrä (lue: liian paljon) pipareita. onneksi ne loppui!
Ruuista saadut kalorit arviolta 850kcal.

Huomenna aloitan lämpimän ruuan syömisen töissä ja vähennän sitten iltapäivän annoskokoja. Ja koitan valita kevyitä,ehkä enemmän proteiini- kuin hiilaripitoisia. Jogurtti-soijarouhe-hedelmä-yhdistelmä, tuo tonnikalasalaatti ja miksei se broitskusalaattikin on osoittautuneet hyviksi,kevyiksi ja täyttäviksi.

Liikunta: 20min hölkkä,20min kävely (reipasta että rauhallisempaa), 20min lihaskunto.
Huomenna yritän pitää vähän lepoa lihaskunnosta,kun torstaina ois tarkoitus mennä salille...