EilinenKIN meni aivan plörinäksi. Palasin kotiin illalla ja tajusin,että lähtiessäni maalle tyhjensin jääkaapin enkä muistanut varata näitä pyhäpäiviä varten ruokaa =/ Noh,eilen illalla sitten haalittiin muroja ja leivänkantturoita oikein urakalla,kun nälkä kurni vatsassa...ja kun iski makeanhimo,googletettiin ohjeita,joihin ei kananmunalla ole virkaa,kun niitäkään ei kaapissa ollut. Mokkapalat. Nyt on kyllä jo maanantai ja piti alkaa se herkkulakko,mutta olkoot nuo nyt sitten viimeiset taas hetkeen...eiköhän se elämä taas palaa raiteilleen,kun alkaa koulu arki. Saa kai sitä ihminen välillä levähtääkin?

Aamupala/Lounas: 2dl bran flakeseja,saman verran rasvatonta maustamatonta jogurttia ja sekaan vähän rusinoita, kahvi ja 2 mokkapalaa.
Välipala: lisää mokkapaloja ja ruisleipää
Päivällinen: riisipuuroa ja marjakiisseliä,viennetta-jätskikakkua
Iltapala: riisipuuroa ja marjakiisseliä

Tänään ei liikuttu,lomailtiin vieläkin oikein olan takaa,kun seuraavaa lomaa saakin sitten odotella. Tää syömisten kirjoittelukin alkaa rassaamaan,voisi ehkä vähän harventaa päivittelyä,mutta toisaalta taas paremmin tulee seurattua,mitä suuhunsa tulee laitettua...saas kattoa,että millaisella tahdilla päivittelen jatkossa.