Kuten arvelinkin,jokapäiväinen päivittely lopahti mm. kiireiden ja yleisen väsähtämisen takia. Edellä mainitut ovat myös vaikuttaneet tähän projektiin.
Yleisesti voisi sanoa,että jopa hyvä ettei tule koko aikaa vahdattua syömisiä ja kirjoitettua niitä ylös. Itseasiassa painonlaskua on ollut havaittavissa,vaikka olenkin herkutellut jäätelöllä,sämpylöillä,subeilla,karkilla jne. Eilen aamulla manuaalivaaka näytti 56 kiloa ja minä hihkuin riemusta,mutta sitten tuli ilta ja kaveri,joka houkutteli heseaterialle kustantamalla koko lystin =/ Sehän näkyy nyt vaa'alla,joten punnitaan sitten taas kun pääsen digitaaliselle.

Mutta se epätoivo. Kesä lähestyy hurjaa vauhtia. Enää pari kuukautta aikaa ja merkittäviä tuloksia ei näy! Paino tosiaan heiluu 56-58 kilon välillä,ja jos tavoitteeseen aikoo päästä,olisi elettävä melko tiukasti ja pudotettava painoa melkeinpä kilo viikossa. Painonpudotusta tärkeämpänä olen pitänyt yleisesti pienenemistä,mutta jostain syystä sitä ei vaan tapahdu. En ymmärrä,missä on vika. Syön terveellisesti ja liikun paljon,silti maha ei pienene,vaan samat ällöttävät läskit siinä höllyy. Miksi minä en voi onnistua ja näyttää hyvältä? Nyt sitten vielä tähän erittäin sopivaan rakoon iski joko ylikunto tai sitten piilossa pysyvä flunssa,joka suht rankan lenkkeilyn johdosta on alkanut siirtymään keuhkoihin päin...kuumetta,hengenahdistusta ja yleiskunnon hälyttävää heikkenemistä. Joudun ainakin tulevan viikon ottamaan rennommin ja unohtamaan ainakin hölkkälenkit,luultavasti myös hengästystä aiheuttavat rasvanpolttolenkitkin...Tämä ei hyvältä näytä. Olen oikeasti epätoivoinen...kaikki alkoi niin hyvin,mutta sitten loppu ei menekään edes sinne päin.