...joskin vielä lomamielessä.

Kuukausi Etelä-Suomessa töissä ja toisten nurkissa asuessa muutti aika radikaalisti sitä elämää ja rytmiä,mihin olin tottunut. Sattuipa työpaikkakin olemaan sellainen,että tarjosi älyttömän hyvää sapuskaa pilvin pimein ja kun koko ajan tuputettiin,niin ei viitsinyt kieltäytyäkään. Säännöllinen lenkkeilykin vähän jäi,mutta työmatkat kuljin ahkerasti kävellen. Ilmeisesti osittain siitä syystä ja ehkä myös siksi,että kuitenkin söin vain tarpeellisen määrän,en ylimääräistä, painoa ei ollut tullut kuin 1,5kg takaisin (odotin jotain paljon pahempaa!)Siitä eroon pääseminen on nopea juttu,kun nyt vaan ottaisi itseään niskasta kiinni ja alkais vähentämään kesäherkkuja! On niitä grilliruokia,mansikoita ja juustokakkuja jo tälle kesälle syöty,mutta toisaalta...kohta alkaa taas pitkä ja masentava syys- ja talviaika,joten voi näistä parista viimeisestä lomaviikosta nauttiakin :)
Syksyä ajatellen on jonkinmoista ja melko liikunnantäyteistä ohjelmaa jo suunniteltu. Ensi viikosta kun lähdetään laskemaan,on 10 viikkoa aikaa lomamatkaan ja unelmana olisi ennen lähtöä painaa 50kg...eli semmonen -6kg on suunnitelma. Alan olla melkolailla sinut itseni kanssa ja väitän näyttäväni ihan riittävän hyvältä huolimatta hiukan pömpöttävästä ja löysähköstä mahasta,ettei välttämättä mitään pakollista tarvetta olisi ainakaan painoa pudottaa,mutta koska toi on mulle enemmänkin jokin onnistumisen tunteen hakemiskeino,niin ei se nyt pahaakaan tee painoa pudottaa ja karistaa vähän senttejä vyötäröltä. Saa se maha pienempi ja kiinteämpikin olla ;)
Huomiselle on luvassa oikein tehokuntoilupäivä: aamulla hölkkää,päivällä pyöräreissu rannalle (17km/suunta), illalla melomista ja uintia :) Saas nähdä miten uuvuksissa sitä onkaan illalla :D