Hejssan!
Nauratti katsoa etusivulta uusimmat kirjoitukset,kun ensimmäisenä siellä luki "Valkosuklaaruudut" tms. Elämä on ollut pitkään kaiken maailman ruutuja ja herkkuja,mutta nyt on taas käynnissä jonkin sortin projekti.

Ihmissuhde-elämässä on ollut melkoista pyöritystä viime aikoina,joten suklaa on ollut korvaamaton kaveri. Viikko sitten kuitenkin tulin järkiini ja päätin,että sydänsurut pyyhkiytyy,kun alkaa keskittyä johonkin muuhun. Tehtiin kaverin kanssa sopimus,että se tekee mulle terveellistä safkaa,jos vuodenvaihteeseen pudotan 8 kiloa. En taida saada sitä ruokaa,koska en suostunut kertomaan lähtötilannetta ja lukuja ja toisekseen,se ihminen on sellainen josta eroon ehkä pitäisi muutenkin päästä, mut kuitenkin tuo -8 kilon tavoite on mielessä ilman mitään palkintoa. Viikko sitten lähtötilanne oli n. 58kg (josta heti maanantaina sai ottaa kilon pois) ja tänään semmonen 55,5kg eli ihan hyvin on lähtenyt liikkeelle. Missään nimessä tuota vauhtia ei pudotus jatku eikä ole vakavaa,jos loput 5,5kg ei vuoden vaihteeseen ole pois,mutta pääasia,että hillitsen ylimääräistä syömistä ja muistan liikkua! Plussaa on,jos kilot tippuu sinne 50kg:n tienoille :) Tänne bloggailen silloin tällöin kuulumisiani, kuntoportaali.net on paikka,jonne päivittäin merkkailen vähän syömisiä ja liikkumisia,jotta pysyis perillä vähän siitä,onko se eläminen terveellistä vai ei.

Kuluneen viikon osalta voi sanoa,että aikamoisilla miinuskaloreilla on kyllä menty,mutta nälän tunnetta ei ole juurikaan ollut. Vähän enemmän pitäis ehkä kiinnittää huomiota hiilihydraattien vähentämiseen ja protskujen lisäämiseen. Liikunnan osalta tarkoitus olisi käydä hölkkäämässä 2-4krt/vko (yksi pidempi,loput n. 30min), kävellä välillä ja lihaskunto-ohjelmaakin pitäis väsätä,että tulis vahvistettua tasapuolisesti kaikkia lihaksia.
Sitten oon viime päivinä miettinyt liikunnan ja ruokavalion tueksi CLA-valmisteita tehostamaan rasvanpalamista. Ja nyt jos joku lukee tämän ja on kokemuksia,vinkkejä tms. CLA:sta,niin ilomielin kuulisin,mitä sanottavaa ihmisillä on?!! Meneekö rahat hukkaan,mikä on tehokkainta jne?